top of page

Završnica školskog prvenstva, ADA liga i medalje iz Pecuha

6. ožujka 2024.

Dok čekamo završnice ovogodišnjeg prvenstva grada, donosimo novosti od prošlog tjedna tijekom kojeg su naši članovi nastupali na više fronti.


Državno prvenstvo OŠ i SŠ

U Poreču je održana završnica državnog prvenstva u badmintonu za osnovne i srednje škole na kojem su osječke ekipe, većim dijelom sastavljene od sadašnjih i bivših članova kluba, ostvarile su zapažen uspjeh - 5 ekipa stiglo je do četvrtzavršnice.

Najveća šansa za prolazak do finala imala je muška ekipa Zrinjevca (OŠ Antuna Mihanovića) koja je propustila prednost od 2-0 i 18-13 u trećem meču. Ekipa Novske je uspjela prekrenuti susret te na kraju osvojila 2. mjesto nakon poraza 3-2  od ekipe iz Zagreba. Osim igrača naši klub su predstavljali članovi natjecateljske komisije Bojan Marković i Željko Šnur, a naše dvije ekipe je vodio i trener Bruno Šimić.

Rezultati:

Video stream: https://skolski-sport.hr/badminton/


Multi Alarm kup

Prošloga vikenda u Pečuhu je održan novi kruh amaterskog Multi Alarm kupa. Na turniru su nas predstavljali Monika Kolak, Lana Momić, Damir Horvat, Bruno Bart i Tomislav Tobijas. Monika se kući vratila s dva odličja - srebrom ženskog singla i broncom ženskih parova (zajedno s Lanom). Bruno i Damir igrali su veteranski (singl) turnir s kojega donosimo zlato i srebro!


ADA liga

Na 5. kolu ADA lige u Brežicama imali smo jednu izaslanicu, Ivu Sesar. Iako ženskim parovima Iva i Lidija Šaban (BK Flex) nisu uspjele proći grupnu fazu, u mješovitim parovima (XDB), Iva je zajedno sa Zlatanom Hanžekom došla do 3. mjesta!

Svi rezultati turnira: https://www.tournamentsoftware.com/tournament/52E4D072-77D1-4355-8C86-41B3E6800DB8/

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page