top of page

Nastupili smo na 2. krugu HK-a u Donjoj Stubici

27. travnja 2024.

Prošle subote u Donjoj Stubici održan je 2. krug Hrvatskog kupa za seniore i veterane. Petero naših članova ostvarili su odlične rezultate na veteranskom turniru, a najuspješniji su bili Monika Kolak sa tri zlata i jednom broncom i Bruno Bart sa zlatom i dva srebra. 


Monika Kolak osvojila je pojedinačnu titulu nakon pobjede u finalnom susretu nad klupskom suigračicom Ivom Sesar u dva gema (21-14, 21-12). U istoj kategoriji (+35) Monika i Iva su osvojile broncu u ženskim parovima. 

U starijoj kategorij (+45) Monika i Bruno osvojili su turnir mikseva pobjedom u finalu nad parom Bermanec/Dijaković (Concordia) 21-17, 21-13. Treće zlato Monika je osvojila u ženskim parovima u paru s Ninom Kovačić (Tigar) pobjedom nad parom Frantal/Vuk (Concordia) u dva gema.


Bruno je zlatu u miksu dodao dva srebra u pojedinačnoj konkurenciji. U obje kategorije bolji je u dva gema bio Antonio Lovrć (Tigar). Do treće medalje stigla je i Iva Sesar osvojila 2. mjesto u miksu (+35) u paru sa Zlatkom Veberom. U finalu su poraženi od para Lovrić/Radojković 2-0. Blizu medalja su bili i Damir Horvat i Zlatko Veber koji su osvojili 4. mjesto u obje kategorije muških parova.


U seniorskoj konkurenciji nastupili smo u mješovitim parovima. Bart/Sesar bili su 9., a Horvat/Kolak 10. Prvo mjesto osvojili su Aria Dinata i Barbara Janičić (Dubrovnik) koji su slavili i u pojedinačnim konkurencijama.

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page