top of page

3. krug Regionalnog kupa

14. lipnja 2024.

Prošle nedjelje u Koprivnici je održan 3. krug Regionalnog kupa za podmladak  u badmintonu. Natjecanje je okupilo 70-tak natjecatelja iz 10 klubova, od kojih sedmoro predstavnika BK Osijek.


U konkurenciji mlađih kadeta (U13) Lara Čaloš je nakon tri pobjede u grupi ovaj put turnir završila u četvrtzavršnici te ostala bez odličja.


U kadetskoj kategoriji (U15) svoj najbolji rezultat  ostvarila  je Dora Šnur koja je u finalnom meču poražena od Nike Sabolović (Bjelovar) u dva gema. Četvrto mjesto osvojila je Petra Winkler, a u konkurenciji ženskih parova Dora i Petra su stigle do bronce. 

U istoj konkurenciji Fedra Tomić je osvojila srebro u paru s Nikom Sabolović nakon poraza 2-1 u završnici od para Kos/Tomjek (Koprivnica). 


Jedini muški predstavnik Matej Winkler odličnim igrama došao je do dvije srebrne medalje. U pojedinačnoj konkurenciji u neizvjesnom susretu u tri gema poražen je u finalu od Endija Ladišića (Novska). U muškim parovima zajedno sa Lukom Vučicom (Zagreb Maksimir) poražen je od zagrebačkog para Hržica/Mlinarić 2-0. 


U juniorskoj konkurenciji (U19) Duga Bojko je u meču za broncu bila bolja od Noe Korman (Medvedgrad) 2-1. Duga je u paru sa klupskom suigračicom Lanom Momić osvojila 4. mjesto. Iako su ostale bez medalja Duga i Lana su trenutno vodeće u poretku regionalne lige. 


Nakon ovog natjecanja za članove kluba slijedi ljetna stanka, a nastavak natjecanja je planiran za rujan.

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page