top of page

2. krug Regionalnog kupa

30. svibnja 2024.

Prošle subote u Bjelovaru je održan 2. krug Regionalnog kupa za podmladak  u badmintonu. Natjecanje je okupilo 70 natjecatelja iz 7 klubova, od kojih sedmoro predstavnika BK Osijek.


U konkurenciji mlađih kadeta (U13), Lara Čaloš je osvojila brončanu medalju u igri ženskih para zajedno s Tiom Rakovčan (Bjelovar) nakon pobjede nad Janom Medvarić i Margaretom Tot (Koprivnica) u dva gema. U pojedinačnoj konkurenciji Lara je završila na 4. mjestu izgubivši meč za broncu od svoje parske suigračice 2-0.


U kadetskoj kategoriji (U15) do svoje prve pojedinačne medalje stigla je Dora Šnur koja je u meču za 3. mjesto svladala Hanu Kos (Koprivnica) u tri gema.

Broncu je osvojio i ženski par Fedra Tomić/Lara Čaloš nakon pobjede 2-1 nad klupskim partnericama Petrom Winkler i Dorom Šnur. 


Jedini muški predstavnik Matej Winkler osvojio je 4. mjesto u singlu nakon poraza u dva gema od Matka Knezovića (Zagreb Maksimir). U muškim parovima Matej je osvojio broncu igrajući sa Svenom Mlinarićem (Zagreb Maksimir) nakon uvjerljive podjede nad parom Bešlić/Koran (Novska). Matej je nastupio i u muškim parovima juniora (U19) osvojivši 4. mjesto u paru s Juricom Dvornik (Bjelovar) nakon poraza u dva gema od para Divić/Ladišić (Novska).  U istoj konkurenciji ženski juniorski par Duga Bojko/Lana Momić osvojio je srebro nakon poraza u finalu od Anje i Ive Aušperger (Bjelovar) s 2-0. Duga je bila u igri i za pojedinačnu broncu, ali je poražena u dva gema od Nike Lazić (Bjelovar).


Sve rezultate turnira možete pronaći na poveznici: https://www.tournamentsoftware.com/tournament/2780BC79-F3B5-4881-B41B-C57A7DCD881E


Idući turnir Regionalnog kupa je za dva tjedna u Koprivnici nakon čega slijedi ljetna stanka.

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page