top of page

Hrvatski kup 2023 - 1. krug

19. ožujka 2023.

U subotu je u Čakovcu održan prvi krug hrvatskog kupa 2023 za seniore i veterane.


Naš klub je predstavljalo petero članova, a najviše uspjeha je imala Monika Kolak osvojivši tri odličja. Monika je u kategoriji +45 osvojila pojedinačni turnir nakon pobjede u odlučujućem susretu nad Snježanom Pataftom (Međimurje) 21-13, 21-11. Dva srebra dodana su u igri ženskih parova. U mlađoj konkurenciji Monika je s Ivom Sesar poražena u finalu od para Radojković/Dijaković (Concordia) u dva gema, a u starijoj u paru s Lidijom Šaban (Flex) od para Biškup/Patafta (Međimurje) u tri gema.


U mješovitim parovima Monika i Bruno Bart bili su četvrti. Iva Sesar je srebru iz parova dodala i srebro u singlu +35, nakon poraza u finalu od Tihane Radojković 2-0.


Kod muških do brončane medalje je stigao Bruno Bart nakon pobjede 2-1 nad Igorom Bešenićem (Velika Gorica) dok su Damir Horvat i Zlatko Veber u obje kategorije muških parova završili na 4. mjestu.


Osim na veteranskom turniru zabilježeni su i nastupi na seniorskom turniru Damira Horvata i para Kolak/Sesar, ali bez prolaza u borbe za odličja.


Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page