top of page

5. krug Regionalne lige

22. listopada 2023.

U dvorani badmintonskog centra Max u Zagrebu, u subotu 21.10. održan je 5. (završni) krug Regionalne lige. Natjecanje je okupilo stotinjak natjecatelja iz 10 klubova, među kojima i 11 predstavnika BK Osijek.


Osječani su ostvarili zapažene rezultate osvojivši tri odličja. Najbolji rezultat ostvarila je Lara Čaloš (U11) koja je prošlotjednom naslovu Hrvatskog kupa dodala i titulu pobjednice Regionalne lige. Lara je u finalnom susretu svladala Tiu Rakovčan (Bjelovar) 2-0. 


Do srebrne medalje stigao je Matej Winkler koji je u muškim parovima (U15) nastupio s Juricom Dvornikom (Bjelovar). Matej i Jurica su u finalnom susretu poraženi u dva gema od para Hržica/Knezović (Zagreb Maksimir). 


Brončano odličje osvojio je ženski par (U13) Petra Winkler/Dora Šnur. One su u završnom susretu s 2-0 svladale klupske suigračice Luciju i Petru Čorak.

Blizu medalje bio je i ženski par (U19) Duga Bojko/Lana Momić, ali su u susretu za broncu poražene od para Heteši/Mioković (Medvedgrad, Zagreb).


U ukupnom poretku parova Lana je osvojila drugo mjesto. Osim njih za BK Osijek nastupili su Andrej Šimić i debitanti Ivan Crljić i Fedra Tomić.


Sve rezultate turnira pronađite na poveznici: https://www.tournamentsoftware.com/tournament/cc8d6ace-e7ae-4ba1-8cb8-fb195bcf9062

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page