top of page

Marlex open 2019. - ADA liga

12. travnja 2019.

Četvero članova BK Osijek ovoga vikenda branili su boje grada u Varaždinu na 6. turniru ovogodišnje ADA lige.

U XDC kategoriji nastupali su Lea Gvozdanović i Zlatko Veber koji su nakon prolaska grupnog dijela dospjeli do osmine finala u kojem su na 3 gema izgubili od Iljasa Karamehmedovića i Marijane Galić (10-15, 17-15, 10-15).

Do četvrtfinala u XDB kategoriji došli su Anamaria Kuleš (BK FLEX) i Tomislav Tobijas u kojemu su zaustavljeni od kasnijih pobjednika kategorije, Tanje Škorc i Dubravka Bogovića (13-15, 15-13, 13-15).

MDB kategorija brojila je 22 para među kojima su bili i Filip Ban i Tomislav Tobijas koji su došli do četvrtfinala u kojemu su bolji u 3 gema bili Zoran Burić i Mirko Pavlinić.

Kategorija WSC imala je jednu našu klupsku igračicu, Leu Gvozdanović. Lea je nakon dobrih mečeva završila kao treća u grupi s jednom pobjedom i dva poraza.

Najbolje rezultate naši članovi ostvarili su u MSB kategoriji. Zlatko Veber je nakon zatvaranja kruga u grupi, s dvije pobjede i jednim porazom završio na trećem mjestu u grupi i time završio svoj nastup na turniru.
Filip Ban je došao do polufinala u kojemu je u 2 gema bolji bio prvi nositelj Denis Udovičić dok je u borbi za treće mjesto bolji bio Andraž Tinta te je tako Filip ovoga puta završio s 'drvenom' medaljom.

Idući nastup na turnirima ADA lige naši članovi imati će u Sarajevu 8. lipnja 2019. koji je ujedno i zadnji ADA turnir ove sezone.


Sve rezultate sa subotnjeg turnira potražite ovdje.

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page