top of page

2. krug Multialarm kupa

24. veljače 2019.

Odličan nastup ostvarila je brojna ekipa Badmintonskog kluba Osijek na drugom krugu Multialarm amaterskog kupa održanom 23.2.2019. u Pečuhu.


U muškoj konkurenciji najuspješniji je bio Tomislav Tobijas osvojivši drugo mjesto iza igrača iz Kambodže (Sowath Panharidh). Bruno Bart zauzeo je 4., a Zlatko Veber 7. mjesto.


"B" turnir je osvojio Damir Horvat, a Luka Vilić je bio treći. Bez odličja ostali su Bojan Marković i Domagoj Karl. Kod žena svoj uspješan niz nastavila je veteranka Monika Kolak osvajanjem 1. mjesta dok je debitantica Lea Gvozdanović bila osma.


U parskim konkurencijama najveći uspjeh ostvario je par Tomislav Tobijas/Anamarijom Kuleš (Flex, Zagreb) koji je osvojio 1. mjesto u igri mješovitih parova. Par Veber/Kolak osvojio je broncu. Monika je do trećeg odličja stigla u igri ženskih parova. Par Kolak/Kuleš osvojio je srebro dok je Lea Gvozdanović u paru s domaćom igračicom Ladislai Evelin bila treća.

Jedina konkurencija u kojoj su Osječani ostali bez medalje bio je turnir muških parova na kojem je par Tobijas/Bart zauzeo 4. mjesto.


Glas Slavonije - 2. krug Multialarm kupa u Pečuhu

Juniori_01
Juniori_02
Juniori_02
bottom of page