top of page

Slatinus

11. prosinca 2016.

Članovi Badmintonskog kluba Osijek svoj posljednji ovogodišnji nastup imali su na turniru pod imenom Slatinus koji se u okviru Zabat lige održao u dvorani Srednje škole Marka Marulića u Slatini.


Najveći uspjeh ostvario je Goran Hummel osvojivši 1. mjesto na A turniru svladavši u završnici Marijana Stepana (Kaj, Varaždin) 15-9, 15-13. Drugi Osječanin Bruno Bart osvojio je 6. mjesto.


B turnir pojedinaca protekao je u dominaciji Osječana koji su osvojili prva 4 mjesta u konkurenciji 17 igrača. Svoj prvi pojedinačni naslov osvojio je Tomislav Tobijas pobjedivši u finalu Ivana Čalića u tri gema. Filip Ban zauzeo je treće, a Zlatko Veber četvrto mjesto.


Kod djevojaka Jasenka Augustinović osvojila je 2. mjesto na A turniru izgubivši u finalu 2-0 od Nine Šarić (Max, Zagreb).


Hummel je do druge titule stigao u igri parova sa Sandi Šabanom (Purger, Zagreb) dok je na B turniru slavio osječki par Filip Ban/Tomislav Tobijas. Osječani su bez odličja jedino ostali u igri mješovitih parova gdje je par Bruno Bart/Jasenka Augustinović osvojio 4. mjesto.

image-placeholder
bottom of page