top of page

3. (završni) krug Multialarm kupa u Pečuhu

22. svibnja 2016.

Odličan nastup imali su članovi Badmintonskog kluba Osijek na završnici (trećem krugu) Multialarm amaterskog kupa održanim u Pečuhu.


Osječani su dominirali u muškom singlu u kojem je slavio Goran Hummel nastavivši svoj uspješan niz na sportskim terenima. Drugo mjesto osvojio je Bruno Bart koji je i ukupni pobjednik natjecanja. Blizu odličja bio je i Filip Ban zauzevši 4. mjesto. Lanjski pobjednik Zlatko Veber bio je peti, Tomislav Tobijas osmi, a Damir Horvat deseti.


Na B turniru Davor Rajković osvojio je 5. mjesto dok je u ukupnom poretku Luka Vilić drugi unatoč nenastupanju na zadnjem turniru.


Kod žena Jasenka Augustinović osvojila je 4. mjesto, ali je ukupno druga dok je na B turniru Monika Kolak unatoč trećem mjestu na turniru ukupna pobjednica kategorije.

U igri muških parova Filip Ban i Tomislav Tobijas osvojili su četvrto, a Damir Horvat i Zlatko Veber šesto mjesto. Usprkos slabijem nastupu Filip Ban i Tomislav Tobijas su ukupno drugi, a Damir Horvat i Zlatko Veber treći. Turnir ženskih parova osvojile su Jasenka Augustinović  i Monika Kolak, ali su ukupno četvrte zbog manjeg broja nastupa.


Kod mješovitih parova igralo se osječko finale u kojem su Jasenka Augustinović i Bruno Bart svladali par Monika Kolak i Zlatko Veber. U ukupnom poretku Jasenka Augustinović i Bruno Bart su drugi, a Monika Kolak i Zlatko Veber treći.


Nastup u Pečuhu bio je uspješna proba za Pannonia open kojeg će Osječani povodom 25. godišnjice kluba organizirati u subotu 28.05.2016. u dvorani Zrinjevac.


Glas Slavonije - 3. krug Multialarm kupa u Pečuhu (21.5.2016.)

image-placeholder
bottom of page