top of page

2. krug Multialarm amaterskog kupa

24. siječnja 2016.

Odlične rezultate postigli su članovi Badmintonskog kluba Osijek na 2. krugu Multialarm amaterskog kupa održanim u Pečuhu. Dvanaestoro Osječana osvojilo je 6 medalja od kojih tri zlatna.


Najuspješniji je bio Bruno Bart osvojivši muški A turnir izjednačivši se prije zadnjeg (trećeg) kruga s domaćim igračem Krištofom Farkašom. Ugodno je iznenadio Filip Ban osvajanjem četvrtog mjesta. Od ostalih Damir Horvat je bio peti, Zlatko Veber šesti, a Tomislav Tobijas deveti.


Na B turniru najuspješniji je bio Luka Vilić osvojivši svoj prvi seniorski turnir. Luka Pekić zauzeo je deveto, Davor Rajković jedanaesto, a Gergely Siklosi osamnaesto mjesto.


Kod djevojaka Jasenka Augustinović osvojila je drugo mjesto koje drži i u ukupnom poretku dok je juniorka Tea Janjić bila četvrta. B turnir osvojila je osječka veteranka Monika Kolak.


U igri mješovitih parova Jasenka Augustinović - Bruno Bart osvojili su 2. mjesto dok su kombinacije Monika Kolak - Zlatko Veber i Tea Janjić - Tomislav Tobijas zauzele četvrto odnosno peto mjesto. Do trećeg srebra Jasenka Augustinović je stigla u konkurenciji ženskih parova s Monikom Kolak.


Osječani su bez medalje ostali jedino u igri muških parova, a najbliži podiju, osvojivši 4. mjesto bio je par Tomislav Tobijas - Filip Ban.

image-placeholder
bottom of page