top of page

Treći (završni) krug amaterskog Multialarm kupa u Pečuhu

29. ožujka 2015.

Treći i posljednji krug Multialarm amaterskog kupa održan je 28.03.2015. u Pečuhu i protekao je u dominaciji osječkih badmintonaša. Na A turniru seniora sve tri medalje su osvojili članovi BK Osijek.


Turnir je osvojio Bruno Bart ispred Zlatka Vebera i Damira Horvata. Filip Ban bio je 8., a Tomislav Tobijas 9. Unatoč porazu u finalu Veber je ukupni pobjednik natjecanja.


Kod mješovitih parova Iva Sesar i Zlatko Veber osvojili su drugo, a Bruno Bart i Jasenka Augustinović 3. mjesto. Ukupno par Veber-Sesar je drugi.


Kod ženskih parova Iva Sesar i Jasenka Augustinović osvojile su drugo mjesto ispred Tee Janjić i Rebeke Milas koje su i ukupne pobjednice natjecanja.


Osječani su bili odlični i na B turnirima. Kod senora Luka Vilić osvojio je broncu, Gergely Siklosi bio je 5. a Davor Ćurak 7. Iako nije nastupio na zadnjem krugu ukupni pobjednik je Nikola Pavković.


U ženskoj konkurenciji u finalu je Tea Janjić svladala Rebeku Milas dok je Iva Sesar bila četvrta. Ukupni pobjednik je Tea ispred Rebeke i Ive. Druga mjesta osvojili su i muški par Tobijas-Siklosi i mješoviti Tobijas-Janjić. Ukupni pobjednici mješovitih parova je kombinacija Siklosi-Milas.


U veteranskoj konkurenciji jedini osječki predstavnik Vladan Pavković bio je četrvrti.


image-placeholder
bottom of page