top of page

Drugi krug Multialarm amaterskog kupa (Pečuh)

18. siječnja 2015.

Članovi Badmintonskog kluba Osijek ostvarili su vrlo uspješan nastup u drugom krugu Multialarm amaterskog kupa održanim u Pečuhu.
11 osječkih natjecatelja osvojilo je ukupno 12 odličja.


Na muškom A turniru Zlatko Šnur je nakon odlične igre stigao do bronce dok je osvajač prvog kruga Zlatko Veber zauzeo 5. mjesto zadržavši vodeću poziciju prije odlučujućeg trećeg kruga.


Na B turniru u osječkom finalu Nikola Pavković pobijedio je Siklosi Gergelya 2-0. Davor Ćurak bioje peti, a Luka Vilić osmi u konkurenciji 16 natjecatelja.


Sve tri Osječanke nastupile su na B turniru i međusobno podijelile odličja. Najuspješnija je bila najmlađa Rebeka Milas ispred Tee Janjić i Ive Sesar.


Kod veterana Igor Mundinac je osvojio 3. mjesto dok je Vladan Pavković bio šesti.


Osječani su bili uspješni i u parskim konkurencijama. Na A turniru mješovitih parova titulu je ponio par Iva Sesar-Zlatko Veber dok je na B turniru par Rebeka Milas-Gergely Siklosi u finalu bio bolji od para Tea Janjić- Nikola Pavković. Par Gergely Sikosi-Nikola Pavković osvojio je B turnir muških parova dok je kombinacija Rebeka Milas-Tea Janjić bila treća na objedinjenom turniru ženskih parova.


Prije poslljednjeg kruga natjecanja članove kluba čeka nastup na 23. prvenstvu grada Osijeka koji će se održati početkom veljače.


image-placeholder
bottom of page