top of page

1. krug amaterskog Multialarm kupa u Pečuhu

18. listopada 2015.

Članovi Badmintonskog kluba Osijek imali su u subotu svoj prvi ovosezonski nastup. Desetoro Osječana natjecalo se na 1. krugu Multialarm amaterskog kupa u Pečuhu.


Najbolji rezultat ostvario je Bruno Bart osvojivši drugo mjesto nakon poraza u finalu od Kristofa Farkaša. Prošlosezonski ukupni pobjednik Zlatko Veber bio je tek deseti. Od ostalih Osječana Damir Horvat bio je 7, Filip Ban 9, a Tomislav Tobijas 11.


U igri muških parova kombinacija Zlatko Veber-Damir Horvat osvojila je četvrto, a Filip Ban-Tomislav Tobijas šesto mjesto.


Kod djevojaka do bronce je stigla Jasenka Augustinović pobjedivši u susretu za 3. mjesto Teu Janjić. U igri ženskih parova Jasenka Augustinović je u paru s Monikom Kolak osvojila 2. mjesto.


Kod mješovitih parova broncu je osvojio par Monika Kolak-Zlatko Veber. Par Jasenka Augustinović-Bruno Bart osvojio je 4., a Tea Janjić-Tomislav Tomislav Tobijas 5. mjesto.


Dvojica juniora nastupila su na B turniru. Uspješniji je bio Luka Vilić zauzevši peto mjesto dok je debitant Luka Pekić bio deveti.

image-placeholder
bottom of page