top of page

Sezona 2012./2013. - Rezime

1. rujna 2013.

Sezona 2012/13 našem je klubu, usprkos brojnim problemima, donijela dosad najbolje rezultate.  Svakako najveći uspjeh je osvajanje Hrvatskog kupa za seniore u ženskoj konkurenciji.  Pojačane odličnim sestrama Sarosi djevojke su uvjerljivo slavile na završnici kupa koju je  uspješno organizirao naš klub. Na istom natjecanju muška ekipa je osvojila 5.mjesto. Odlična  je bila i kadetska ekipa osvojivši 3. mjesto na ekipnom PH .


Junior Tomislav Tobijas i kadeti  Luka Ivanišić i Luka Vilić činili su hrvatsku ekipu na Međunarodnom prvenstvu Srbije u Novom  Sadu, a dvojica Luke bili su i polaznici međunarodnog kampa u Pečuhu.


Zbog manjka financija  nastupali smo na manjem broju HK tako da se u ukupnom poretku nije moglo bolje od 7. mjesta  kod seniora i kadeta, te 8. mjesta kod mlađih juniora (pojedinačno najbolji Zlatko Veber kod  seniorskih muških parova).


Domagoj Horvat osvojio je broncu na sportskim igrama mladih u  Splitu, a 21. prvenstvo grada proteklo je u dominaciji Gorana Hummela i Jasenke Augustinović.


Unatoč dobrim rezultatima ostaju i brojni problemi. Na nedostatak novca i termina klub je  odavno navikao, ali ostaje žal zbog nemogućnosti angažmana kvalitetnog trenera koji bi  podigao klub na veću razinu.

bottom of page