top of page

Kup je naš!!!

28. travnja 2013.

U ženskoj konkurenciji BK Osijek stigao je do svog prvog ekipnog naslova u povijesti zahvaljujući pojačanjima iz Mađarske sestrama Lauri i Reki Sarosi, koje su uz asistenciju Alme Đurček pomele konkurenciju i s 4 pobjede i gem razliku 12-1 došle do naslova pobjednika. Osječka ekipa u finalu s 3-0 bila je bolja od zagrebačkog Medvedgrada.


Druga ekipa za koju su igrale Jasenka Augustinović i Valentina Đurček osvojila je 5. mjesto.


U muškoj konkurenciji prva ekipa Osječana bez najavljenih pojačanja i s ozlijeđenim prvim reketom Goranom Hummelom nije mogla bolje od 5. mjesta. Goran je uz asistenciju juniorskog prvaka Osijeka Domagoja Horvata u susretu za 5. mjesto nadjačao drugu ekipu Osijeka za koju su nastupili veterani Bruno Bart, Boris Winkler i Zlatko Veber sa 2-1.

Pobjednik u muškoj konkurenciji je ekipa BK Međimurje iz Čakovca.


Ekipni prvak Hrvatske u kadetskoj konkurenciji (mješovite ekipe) je zagrebački Max, a BK Osijek je iskoristio manji odaziv ekipa i pobjedom nad drugom ekipom Osijeka 5-0 stigao do pehara za treće mjesto. Za prvu ekipu Osijeka igrali su Valentina i Alma Đurček, te Luka Vilić i Luka Ivanišić, a za drugu Rebeka i Stela Milas, te Borna Sudar i Nikola Pavković.


Za Osječke seniore ovo je bio završni turnir sezone dok podmladak još očekuje nastup na sportskim igrama mladih.

image-placeholder
bottom of page