top of page

ARHIVA | 2014.

image-placeholder.jpg

Županijsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola

17. prosinca 2014.

U utorak je u dvorani Graditeljsko - geodetske škole održano županijsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola. Prva mjesta i nastup na državnoj poluzavršnici osvojile su osječke ekipe pobjednice s gradskog natjecanja.

image-placeholder.jpg

Gradsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola

11. prosinca 2014.

U utorak je u dvorani Prosvjetno-kulturnog centra Mađara održano gradsko prvenstvo osnovnih i srednjih škola. Kod osnovaca prva dva mjesta koja vode na županijsko natjecanje osvojili su dečki Slapa i Rokusa.

image-placeholder.jpg

Rezultati Multialarm kupa

10. studenoga 2014.

Članovi badmintonskog kluba Osijek u nedjelju, 09.11.2014., imali su zapažen nastup na 1. krugu Multialarm amaterskog kupa održanog u Pečuhu. U najvećem badmintonskom centru u Mađarskoj nastupilo je 40-tak natjecatelja...

image-placeholder.jpg

Završnica sportskih igara mladih u Splitu

10. srpnja 2014.

Lijep uspjeh postigla je naša članica Rebeka Milas na završnici sportskih igara mladih u Splitu osvojivši treće mjesto. Rebeka je na natjecanje otišla umjesto pobjednice županijskog natjecanja Alme Đurček.

image-placeholder.jpg

Održana završnica ekipnog kupa Hrvatske za seniore

25. svibnja 2014.

Badmintonski klub Osijek u dvorani PKCM organizirao je završnicu ekipnog kupa Hrvatske za seniore. Prema očekivanju titulu je ponio zagrebački Medvedgrad čija je ekipa redom sastavljena od hrvatskih reprezentativaca.

bottom of page