Kup je naš!!!

U ženskoj konkurenciji BK Osijek stigao je do svog prvog ekipnog naslova u povijesti zahvaljujući pojačanjima iz Mađarske sestrama Lauri i Reki Sarosi, koje su uz asistenciju Alme Đurček pomele konkurenciju i s 4 pobjede i gem razliku 12-1 došle do naslova pobjednika. Osječka ekipa u finalu s 3-0 bila je bolja od zagrebačkog Medvedgrada .

 

Druga ekipa za koju su igrale Jasenka Augustinović i Valentina Đurček osvojila je 5. mjesto.

 

U muškoj konkurenciji prva ekipa Osječana bez najavljenih pojačanja i s ozlijeđenim prvim reketom Goranom Hummelom nije mogla bolje od 5. mjesta. Goran je uz asistenciju juniorskog prvaka Osijeka Domagoja Horvata u susretu za 5. mjesto nadjačao drugu ekipu Osijeka za koju su nastupili veterani Bruno Bart, Boris Winkler i Zlatko Veber sa 2-1.

Pobjednik u muškoj konkurenciji je ekipa BK Međimurje iz Čakovca.

 

Ekipni prvak Hrvatske u kadetskoj konkurenciji (mješovite ekipe) je zagrebački Max, a BK Osijek je iskoristio manji odaziv ekipa i pobjedom nad drugom ekipom Osijeka 5-0 stigao do pehara za treće mjesto. Za prvu ekipu Osijeka igrali su Valentina i Alma Đurček, te Luka Vilić i Luka Ivanišić, a za drugu Rebeka i Stela Milas, te Borna Sudar i Nikola Pavković.

 

Za Osječke seniore ovo je bio završni turnir sezone dok podmladak još očekuje nastup na sportskim igrama mladih.

Pobjednice-kupa.jpg
  • Facebook Social Icon

Facebook stranica:

©2020 by Badmintonski klub Osijek

Designed by Tomislav Tobijas

PODATCI O KLUBU:

Badmintonski klub Osijek

Adama Reisnera 30, 31000 Osijek

e-mail: badminton.osijek@gmail.com

OIB: 50126174030

IBAN: HR6124020061100740477

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon